Сублимациска хартија

Спецификации:

  • Шифра:
    61hrc
  • Количина:
  • Краток опис:
    Сублимациска хартија - 61cm ролна
Ink-jet (сублимациската) трансфер хартија е погодна за трансферирање графички решенија на разни видови на текстил, алуминиум, коатирани материјали, керамика и пластика, со отпечаток кој е долготраен и отпорен на надворешни влијанија. Наменета е за сите ink-jet принтери и за „одлепување на топло“ техника.
 
Димензии и спецификации: 
Димензии61cm x 100m                           
Тежина               100gr
Температура на трансферирање180-200°C
Време на трансферирање60 секунди
 
  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.