Хоризонтален фолдер

Спецификации:

  • Шифра:
    701.07.04
  • Количина:
  • Краток опис:
    Хоризонтален фолдер од сопствено производство
  
                                   
88x62mm                  Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 10 ден.8 ден. 6 ден. 5,5 ден. 5 ден. 4,5 ден. 4 ден. 3,5 ден. 

  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.