Вертикален фолдер

Спецификации:

 • Шифра:
  702.07.11
 • Тежина:
  6.3g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
 • Краток опис:
  Вертикален фолдер

                                    
94x56mm                   Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 10 ден.8 ден. 6 ден. 5,5 ден. 5 ден. 4,5 ден. 4 ден. 3,5 ден. 

  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.