Хоризонтален фолдер за 2 картички

Спецификации:

 • Шифра:
  703.01.01
 • Тежина:
  14g
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
 • Краток опис:
  Хоризонтален фолдер за две ИД картички од сопствено производство
                              
92x73mm             Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.