Пластичен фолдер за 2 ИД картички

Спецификации:

  • Шифра:
    704.07.01
  • Пакување:
    Картонска кутија 50/1000
  • Количина:
  • Краток опис:
    Хоризонтален и вертикален фолдер за две ИД картички од сопствено производство

                              
92x73mm             Полистирен
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 

  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.