ПВЦ фолдер

Спецификации:

  • Шифра:
    707.04.00
  • Пакување:
    Картонска кутија
  • Количина:
  • Краток опис:
    ПВЦ фолдер


                              
92x73mm                  ПВЦ
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 10 ден.8 ден. 7,5 ден. 7,5 ден. 7 ден. 6,7 ден. 6,3 ден. 6 ден. 
Цена на печатење 20 ден.5 ден. 3 ден. 2,3 ден. 2 ден. 1,5 ден. 1,5 ден. 1 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
  
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.