Тацна за кусур

Спецификации:

  • Шифра:
    805.01.01
  • Количина:
  • Цена:
    90,00
  • Краток опис:
    Тацна за кусур од сопствено производство
  
                                         
175mm      170mm               Полистирен
 
 
Количина 
50
100
300
500
1,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 
Цена на печатење 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден.

* Цените се без печат со пресметан ДДВ од 18% 
 
 
 
 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.