900 Fluor

Спецификации:

  • Шифра:
    900 Fluor
  • Количина:
  • Краток опис:
    Флуоросцентна фолија
Avery 900 Fluor е изработена од 110 микронска, флуоросцентен винил во два слоја со одлична димензионална стабилност. Лепилото е трајно и на база на акрил. Ја зголемува вредноста на вниманието на маркетиншките пораки или безбедносните апликации, а дизајнирана е според Европските спецификации за употреба.

Наменета за:
-возила
-триаголници за предупредување
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.