A-2

Спецификации:

  • Шифра:
    A-2
  • Цена:
    382,00
  • Краток опис:
    Стандарден скалпел
Мултинаменски, со гумен држач кој не дозволува лизгање при работата. Со не'рѓосувачко сечило, изработено од челик, кое е кршливо за подолготрајна работа без опаѓање на ефикасноста. Вклучува механизам за автоматско закочување и клип за кршење на сечилото.

Наменет за сечење на:
-хартија
-пластичен филм
-тапети 
 
Резервни острила:  
AB-10
AB-50
AB-10S  
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.