A-3

Спецификации:

  • Шифра:
    A-3
  • Цена:
    422,00
  • Краток опис:
    Стандарден скалпел
Наменет за работа со графика и графички материјали. Сечилото е изработено од не'рѓосувачки челик и едноставно, без употреба на алатки, за менување. Со кршливо сечило со што е зголемена долготрајноста на производот без да се намали ефикасноста, а вклучува и механизам за закочување на сечилото.
 
Наменет за сечење на:
-пластичен филм
-тапет
 
Резервни острила:  
AB-10
AB-50
AB-10S 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.