AB-10S

Спецификации:

  • Шифра:
    AB-10S
  • Цена:
    220,00
  • Краток опис:
    Резервно сечило
9милиметарско, изработено од не'рѓосувачки челик, кршливо, направено од 13 делови со што се зголемува трајноста на сечилото без губење на ефикасност.
 
Пакување:
10парчиња
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ. 
 
Може да се користи кај следните модели:  
180BLACK
180-BT/36
S
S/20
A
A-2
A-3
SVR-1
SVR-2
PA-2
300
NA-1
SPC-1/40
A-5
XA-1
ES-1/green
DA-1
A-1
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.