AK-1

Спецификации:

  • Шифра:
    AK-1
  • Цена:
    276,00
  • Краток опис:
    Standrard-duty art knife
Наменето за сечење на деликатни форми, кое го овозможува акутниот врв. Изработен е од челик, а најмногу се користи за уметнички дизајни. Држачот е со текстура и овозможува одлична контрола, комфорт и стабилност при работата, без разлика дали ракувате со десна или со лева рака. Сечилото лесно се заменува, а користи од „KB“ сечилата на OLFA.
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ. 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.