BS-10B

Спецификации:

  • Шифра:
    BS-10B
  • Цена:
    398,00
  • Краток опис:
    Резервно сечило
18милиметарско, изработено од не'рѓосувачки челик наменето за BSR сериите на скалпели.
 
Пакување:
10парчиња 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ

Може да се користи кај следните модели:   
BSR-200
BSR-300
BSR-600 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.