BSR-200

Спецификации:

  • Шифра:
    BSR-200
  • Краток опис:
    Extra-heavy duty scraper, алатка за стружење
Развиен за потребите на индустриските професионалци, со 200милиметарски држач и 100милиметарско двострано сечило. Направено е од челик и со висока острина на сечилото. Држачот има гума за комфорт, која не дозволува лизгање при работењето и овозможува висока контрола над алатката. Сечилото може да се замени на едноставен и брз начин.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.