CK-2

Спецификации:

  • Шифра:
    CK-2
  • Краток опис:
    Heavy duty, занаетчиски нож
Целосно изработено од не'рѓосувачки челик со многу остро сечило. Најчесто се употребува за занаетчиски активности како што се резба на дрво, за надворешна употреба, а познато е и како ноже за кампување.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.