CKB-2

Спецификации:

  • Шифра:
    CKB-2
  • Краток опис:
    Резервно сечило
20милиметарско, изработено од не'рѓосувачки челик, наменет за „heavy duty“ серијата на скалпели.
 
Пакување:
2парчиња 
 
Може да се користи кај следните модели:   
CK-2
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.