CMP-1

Спецификации:

  • Шифра:
    CMP-1
  • Количина:
  • Цена:
    390,00
  • Краток опис:
    Ротационен скалпел
Скалпел за сечење кружни форми на хартија и текстил.
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ. 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.