CMP-1-DX

Спецификации:

  • Шифра:
    CMP-1-DX
  • Краток опис:
    Deluxe compass cutter, алатка за сечење кругови
Совршена и прецизна за сечење кружни форми од хартија, пластични филмови, ацетати, картон и слично. Дизајнирана за сечење на кругови со дијаметар од 1.6цм до 22цм со мал напор.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.