DKB-5

Спецификации:

  • Шифра:
    DKB-5
  • Краток опис:
    Резервно сечило
9милиметарско, изработено од не'рѓосувачки челик, кршливо, направено од 9 делови со што се зголемува трајноста на сечилото без губење на ефикасност. Сечилото е закосено под агол од 30степени идеално за графички дизајни.
 
Пакување:
5парчиња 
 
Може да се користи кај следните модели:   
SAC-1
A-1
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.