FWP-1

Спецификации:

  • Шифра:
    FWP-1
  • Цена:
    496,00
  • Краток опис:
    Стандарден скалпел
Во црна боја, примарно наменет за декоративни материјали, материјали кои се потенки или со помала густина. Сечилото е изработено од не'рѓосувачки челик и е кршливо со што се зголемува долготрајноста на производот без да се намали неговата ефикасност. Вклучува и механизам за автоматско закочување на сечилото што додава стабилност при работењето.
 
Наменет за сечење на:
-тапети
 
Резервни острила:   
FWB-10
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.