HB-5B

Спецификации:

  • Шифра:
    HB-5B
  • Краток опис:
    Резервно сечило
Направено од не'рѓосувачки челик и наменето за сечење на потешки материјали, како што се кожа, гума, гипс и слично. Ултраостро, кршливо, на седум делови, за најдобри перформанси при работењето. Наменето за сериите „extra heavy duty“.

Пакување:
5парчиња
 
Може да се користи кај следните модели:   
H-1
NH-1
XH-1
XH-AL
HSW-1

  
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.