KB

Спецификации:

  • Шифра:
    KB
  • Цена:
    307,00
  • Краток опис:
    Резервно сечило

6милиметарско, изработено од не'рѓосувачки челик. Сечило за прецизни и деликатни, уметнички засеци, најчесто употребувано во графички дизајни.

 
Пакување:
25парчиња
 
Може да се користи кај следните модели:   
AK-1
AK-1/5B
AK-4
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.