L6-AL

Спецификации:

  • Шифра:
    L6-AL
  • Количина:
  • Цена:
    510,00
  • Краток опис:
    Голем скалпел со широк диапазон на примена.
Голем склапел обложен со гумен дел кој овозможува сигурна и прецизна работа. На телото од скалпелот се наоѓа и метален дел кој служи за продупчување конзерви со боја, лепак, лакови... Незаменлива алатка при кровни, подни и зидни поправки. Сече разни подни прекривки и облоги, гипс-картон и кровни елементи (ќерамиди).
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.