LB-10

Спецификации:

  • Шифра:
    LB-10
  • Краток опис:
    Резервно сечило
Направено од не'рѓосувачки челик, кршливо на 8 делови и со одлично наострено за подобри перформанси при работењето. Наменето за сериите „heavy duty“, 18милиметарско сечило кое е идеално за индустриски работи.
 
Пакување:
10парчиња
 
Може да се користи кај следните модели:   
PL-1
KL
L-1
L-2
L-3
OL
FL
CL
ML
SL-1
EXL
XL-2
BN-L
BN-AL
NOL-1
NL-AL
CMP-2
BSR-200
BSR-300
BSR-600
L5-AL
L-5
DL-1
L-1/green
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.