MC-45

Спецификации:

  • Шифра:
    MC-45
  • Краток опис:
    Скалпел за правење правоаголни рамки
Уникатно дизајниран за правење правоаголни отвори за слики како и за сечење рамки. Скалпелот е позициониран на пластична основа и под агол од 45 степени, што овозможува целосна контрола над сечилото и визуелна слика на процесот на сечење.
 
Напомена:
-не се препорачува да се употребуваат таблите за сечење од OLFA како основа, најдобро е како подлога да поставите картон 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.