NA-1

Спецификации:

  • Шифра:
    NA-1
  • Цена:
    351,00
  • Краток опис:
    Стандарден скалпел
Изработен е од еластомер, целосно покриен со гума и механизам кој е направен од полиацетат, што го прави овој производ целосно отпорен на киселина и ацетон. Сечилото е кршливо, што ја зголемува долготрајноста  на производот без намалување на неговата ефикасност, а може и да се замени едноставно, без употреба на алатки.
 
Наменето за сечење на:
-тапети
-фолии за прозорци
-коноп 

Резервни сечила:   
AB-10
AB-50
AB-10S

ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.