P-800

Спецификации:

  • Шифра:
    P-800
  • Краток опис:
    Heavy duty laminate cutter
Посебно дизајниран за сечење на ламинат и пластика, кој прави тенки линии но доволно длабоки за лесно да може да се издвојат деловите. Вклучува механизам за закочување на сечилото што овозможува поголема контрола и стабилност при работењето. Сечилото е направено од не'рѓосувачки челик, PB-800 сечило од OLFA кое лесно се заменува.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.