PC-L

Спецификации:

  • Шифра:
    PC-L
  • Количина:
  • Цена:
    550,00
  • Краток опис:
    Скалпел за сечење пластика
Скалпел за сечење пластика и ламинат. Овозможува прецизно прекршување на крутите матријали каде што е направен засекот.
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.