PRB18-2

Спецификации:

  • Шифра:
    PRB18-2
  • Краток опис:
    Резервно сечило
18милиметарско, ротирачко, наменето за перфорација. Изработено е од не'рѓосувачки челик, наменето за сечење билети. 
 
Пакување:
2парчиња
 
Може да се користи кај следните модели:   
RTY-4
PRC-2
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.