PRC-3

Спецификации:

  • Шифра:
    PRC-3
  • Краток опис:
    Ротационен скалпел
За перфорација со дијаметар на сечилото од 28мм. Сечилото е направено од не'рѓосувачки челик, со запци и големина на сечило кое е идеално за честа употреба.
 
Наменет за сечење на:
-картон 
 
Резервни сечила: 
PRB28-2 
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.