RTY-1-G

Спецификации:

  • Шифра:
    RTY-1-G
  • Краток опис:
    Ротационен скалпел
Наменет за објекти со помал обем, минијатури и тесни агли. Сечилото е со дијаметар од 28мм, изработено од волфрамкарбиден челик, идеален за текстилни изработки и занаетчиски производи.
 
Наменет за сечење на:
-деликатен текстилен материјал
-хартија
-тапет
-кожа
-фотографии 
 
Резервни сечила:
RB28
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.