RTY-2-G

Спецификации:

  • Шифра:
    RTY-2-G
  • Цена:
    1140,00
  • Краток опис:
    Ротационен скалпел
Популарен за средни и големи проекти, со сечило од 45мм кој внесе огромни промени во шивачката индустрија. Сечилото е изработено од фолфрамкарбиден челик, со заштитен капак за поголема безбедност при работата. Држачот e со голема издржливост и трајност.
 
Наменет за сечење на:
-текстил
-хартија
-тапети
-кожа
 
Резервни сечила:
RB45
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.