RTY-2C

Спецификации:

  • Шифра:
    RTY-2C
  • Количина:
  • Цена:
    620,00
  • Краток опис:
    Ротациски (кружен) скалпел
Идеален за сечење текстилни ленти во неколку слоеви одеднаш (максимум 6 слоја тенок материјал).
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.