RTY-3G

Спецификации:

  • Шифра:
    RTY-3G
  • Количина:
  • Цена:
    700,00
  • Краток опис:
    Ротациски (кружен) скалпел.
Погоден за сечење дебели текстилни материјали и завршна обработка на постелнини, харија, винил, кожа и др.
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.