RTY-4

Спецификации:

  • Шифра:
    RTY-4
  • Цена:
    633,00
  • Краток опис:
    Ротационен скалпел
Со сечило од 18мм, направено од нерѓосувачки челик, наменет за сложени апликации или детали. Лесно е за менување, со голема ефикасност и безбедност. Лесен е за преносување што го прави едноставен за употреба при патување.
 
Наменет за сечење на:
-текстил
-хартија
 
Резервни сечила:
RB18-2
PRB18-2

 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.