S

Спецификации:

  • Шифра:
    S
  • Цена:
    127,00
  • Краток опис:
    Стандарден скалпел
Со модерен дизајн и изработен од челик. Сечилото е направено од не'рѓосувачки челик и е кршливо додавајќи долготрајност на скалпелот. Вклучува механизам за закочување на сечилото како и клип за кршење на сечилото.
 
Наменет за сечење на:
-хартија
-картон
-фолии за прозори
 
Резервни сечила:  
AB-10
AB-50
AB-10S
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.