SAC-1

Спецификации:

  • Шифра:
    SAC-1
  • Цена:
    390,00
  • Краток опис:
    Стандарден скалпел
Изработен од челик со ултра тенок дизајн, погоден за графички артисти. Покрај одличниот и модерен дизајн, она што го прави посебен е сечилото кое е закосено за 30 степени. Сечилото е направено од не'рѓосувачки челик и е кршливо, а вклучува и автоматски механизам за закочување кој нуди стабилност при работењето и клип за кршење на сечилото. 
 
Наменет за сечење на:
-картон
-корпласт (материјал за изработка на знаци)
-табли од пена 
 
Резервни сечила:  
DKB-5
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ. 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.