SC-1

Спецификации:

  • Шифра:
    SC-1
  • Краток опис:
    Dual-blade, алатка за сечење
Со двојно, не'рѓосувачко сечило, за сечење декоративни форми/ленти во хартија и картон. Идеален е за луѓе кои имаат хоби што подразбира работа со овие материјали. Држачот е изработен од метал со шара и не дозволува лизгање при работата. 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.