SCS-3

Спецификации:

  • Шифра:
    SCS-3
  • Краток опис:
    Ножици
Со сечило направено од не'рѓосувачки челик, со должина од 45мм. Лесни за употреба, со прецизно и остро сечило за домашни услови и за во канцеларија. Лесно ракување, со лева и со десна рака, за сечење на хартија, текстил, пластика, гума, картон и слични материјали.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.