SKB-2-5B

Спецификации:

  • Шифра:
    SKB-2-5B
  • Краток опис:
    Резервно сечило
Изработено од не'рѓосувачки челик и волфрам, со два краја кои се остри и може да се прават засеци. Трапезоидната форма додава намалување на повредите на работното место.
 
Пакување:
5парчиња
 
Може да се користи кај следните модели:   
UTC-1
SK-5
SK-4
SK-3
SK-9
SK-4/green
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.