SVR-1

Спецификации:

  • Шифра:
    SVR-1
  • Цена:
    386,00
  • Краток опис:
    Стандарден скалпел
Со модерен дизајн и изработен од нерѓосувачки  челик. Наменет е за работа во услови каде има голема влажност, а неговата отпорност на 'рѓа гарантира висок квалитет без промена на неговите карактеристики и ефикасност. Сечилото е направено од не'рѓосувачки челик и е кршливо додавајќи долготрајност на скалпелот. Вклучува механизам за закочување на сечилото како и клип за кршење на сечилото.
 
Наменет за сечење на:
-хартија
-фолии за прозори
-коноп 
 
Резервни сечила:  
AB-10
AB-50
AB-10S 
 
ЦЕНАТА Е БЕЗ ДДВ.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.