TK-4-60

Спецификации:

  • Шифра:
    TK-4-60
  • Краток опис:
    Џебен нож
Изработено во минијатурна големина, со не'рѓосувачко сечило. Лесно преносливо е, а поради неговата големина може да го понесете со себе каде и да одите. Наменето е за сечење на хартија, картон, пластика и слични материјали.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.