UTC-1

Спецификации:

  • Шифра:
    UTC-1
  • Краток опис:
    „Handsaver“ нож
Алатка која ја зголемува безбедноста на работното место. Со механизам за закочување на сечилото, за поголема стабилност при работата, при што може да се приспособи на пет различни степени (должина на сечилото) кое одговара на различни потреби. Држачот е изработен од еластомер, за поголема контрола и комфорт, додека сечилото е изработено од не'рѓосувачки челик.
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.