XSR-200-300-600

Спецификации:

  • Шифра:
    XSR-200-300-600
  • Количина:
  • Краток опис:
    Скалпел за стружење
Масивен скалпел за стругање со анти-лизгачка рачка отпорна на ацетонски разредувачи.
 
XSR-300: 1830 ден.
XSR-600: 2415 ден.
 
ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ ДДВ.
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.