Avery 500

Спецификации:

  • Шифра:
    Avery 500 Event Film
  • Количина:
  • Цена:
    2000,00
  • Краток опис:
    Фолија за промоциски рекламни екрани
Изработена од 75 микронски, мономерично пластифициран винил. Наменета за графички решенија кои се користат на отворени и затворени простори, дизајни со мат или сјаен изглед. Има одлични својства за катирање на широк опсег на компјутеризирана опрема и зголемена рефлектирачка способност (непроѕирност) од Matt филмот, достапна во бела, жолта, портокалова и сина боја. Дизајнирана и одобрена во согласност со високите германски и француски стандарди.

Наменета за:
-надворешни знаци
-внатрешни архитектонски знаци
-рекламни паноа
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.