Avery 700

Спецификации:

  • Шифра:
    Avery 700 Premium
  • Количина:
  • Краток опис:
    Фолија за промоциски рекламни екрани

Изработена од 64 микронски, полимерен винил. Идеална за надворешна и внатрешна употреба, со одлични својства за катирање на широк опсег на компјутеризирана опрема, одлична димензионална стабилност. Фолијата е со висока сјајност и добра непроѕирност.

Наменета за:
-дизајни на прозори
-дизајни на возила
-рекламни паноа
-постери

©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.