Avery 800

Спецификации:

  • Шифра:
    Avery 800 Premium
  • Количина:
  • Краток опис:
    Фолија за нанесување на закривени и брановидни површини
Изработена од 50микронски винил со висока трајност. Има одлични катирачки својства за широк опсег на компјутеризирана опрема, како и одлична димензионална стабилност. Предноста на оваа фолија е тоа што е идеална за закривени и брановидни површини, со неверојатна издржливост на различни надворешни влијанија и супериорна сјајност.
 
Наменета за:
-прозори
-возила
-знаци
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.