Avery 900 Wrapping

Спецификации:

  • Шифра:
    Avery 900 Wrapping
  • Количина:
  • Краток опис:
    Висококвалитетна фолија за автомобили
Изработена од 60 микронски винил со одличен квалитет. Има единствена и патентирана технологија за лепење („Easy Apply“) на овој тип на фолија кој овозможува нанесување без појава на воздушни меурчиња. Често употребувана кај тркачките автомобили при изработката на рекламните дизајни. Според тоа, совршена е за надворешна употреба, со неверојатна трајност. Се препорачува за конвексни и заоблени површини.

Наменета за:
-возила
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.