Летна Капа

Спецификации:

 • Шифра:
  2304.13.00
 • Пакување:
  Картонска кутија
 • Количина:
  50
 • Краток опис:
  Летна Капа
                                         
600mm         110x60mm              Текстил
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 10 ден.8 ден. 7,5 ден. 7,5 ден. 7 ден. 6,7 ден. 6,3 ден. 6 ден. 
Цена на печатење 20 ден.5 ден. 3 ден. 2,3 ден. 2 ден. 1,5 ден. 1,5 ден. 1 ден. 
  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.