Пластична Брава со метална рамка

Спецификации:

  • Шифра:
    305.15.00
  • Краток опис:
    Пластична Брава со метална рамка
                                 
20mm                Пластика|Метал
 
 
Количина 

100 
300 
500 
1,000
2,500
5,000
10,000
Цена 0 ден.0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 0 ден. 


  
 
*Во цената не е пресметан ДДВ
 
 
©2011 Сито Графика сите права задржани. Развиено од  4Ward.. Valid XHTML & CSS.